OM OSS

Flytteguiden AS er Norges portal for alt innen flyttetjenester. En nettside som skal forenkeligjøre prosessen til de som spesielt er på flyttefot eller i flyttemodus. Stemmer det at de har store lastebiler og eget lager? Er de det de utgir seg for? Vi gir deg unik informasjon som ikke finnes i noen offentlige registrer om flyttebyråer i Norge.


Hvordan fungere det?

Opplysninger, anbudtjeneste, salg av pakkematerialer, blogging, annonser, vikarformidling og samlet i en portal for hele Norge.

  • Flyttebransjen var en gang en respektert bransje, men den har blitt betegnet som en "cowboybransje" fritt frem for de som kun har en varebil og mobiltelefon. Er de samtidlig ute med "aggresiv markedsforing" på Google med ulike nettsider og bedrifter så er det ikke lett å oppdage hvem er hvem. Det hjelper ikke kun å se i de offisielle registrene om de er registrert her og der, om de betaler mva og skatt. Vårt tips er å velge sikkert de som har vaert registrert over flere år, har godstransportloeyve, inntekt mer enn kr.5 millioner per år og ellers kan tilby vel integrerte tjenester som relaterer. Det kan friste med de billigste tilbudene, (kanskje du har dårlig råd eller vil spare)? men til slutt kan det bli det mest kostbare valget du gjorde!
  • Anbudet ditt sendes til oss på epost til salg@flytteguide.no eller ved å fylle ut skjemaet. Alle flyttebyråer som er medlemmer vil sendes et tilbud. Bedriftene må bli godkjent av oss i Flytteguiden på forhånd. Det forventes at du som kunde skal få et tilbud innen et par timer fra de ulike leverandørene. Tjenesten er gratis uten forpliktelser.
  • Salg salg av pakkematerialer fra oss eller våres medlemmer.
  • Flyttebloggen.no har som formål og samle kommentarer, ideer og tips til alle som skal flytte eller har flyttet.
  • Vikarformidling til flyttebyråer.
  • Opplysninger generelt om flyttetjenester og flyttebyråer.