@


Flytteguiden er Norges markedsplass som skal forenkeligjøre prosessen til de som er på flyttefot eller i flyttemodus, både for private eller bedrifter. Et nettsted med 3. parts interesser. Dvs at Flytteguiden er på ingen omstendigheter ansvarlig for noen andres handlinger.

Vi har tatt utgangspunktet i Norges største byer og tettsteder med mest flytteaktivitet.

Flyttebransjen var en gang en respektert bransje, men den har nå blitt betegnet som en "cowboybransje" som er fritt frem for de som kun har en varebil og mobiltelefon. Er de samtidlig ute med en "aggresiv markedsføring" på Google med ulike nettsider og bedrifter så er det ikke lett å oppdage hvem er hvem. Det hjelper ikke kun å se i de offisielle registrene om de er registrert her og der, om de betaler mva og skatt. Vårt tips er å velge sikkert til de som har vært registrert over flere år, har godstransportløyve, inntekt mer enn kr.5 millioner per år og ellers kan tilby vel integrerte tjenester som relaterer. 


EUROPAFLYTTING

Flytting til spesielt Spania og i det siste Portugal for nordmenn har blitt populært og vi ser at dette øker hvert år prosentvis. Det finnes per i dag ulike aktører som flytter fra og til Norge med europaflyttinger. Vi har samlet alle disse slik at frekvensen og kapasiteten kan brukes til alles fordeler. Send ditt anbud eller registrer din flyttebedrift, se mer EUROPAFLYTTING


Hvordan fungerer det for de (private og bedrifter) som skal flytte?

Anbud sendes med vårt skjema ANBUD PRIVAT eller ANBUD BEDRIFT. Det forventes at du som kunde skal få et tilbud innen et par timer fra de ulike leverandørene. Tjenesten er gratis og uten forpliktelser.

Vår smarte kalkulatorer gjør det enkelt for deg å budsjettere effektivt. Disse enkle og brukervennlige verktøyene gir brukerne et nøyaktig og pålitelig estimat for hvor mye en flytting vil koste, basert på en rekke faktorer. Du trenger ingen befaring!

                                 

Hva er fordelene for bedrifter? 

I dag kjører 30 - 40% med tomme biler på norske veier. Bli medlem i dag, utnytt dine retur-turer og utvide ditt nettverk med andre bedrifter og sjåfører.

> Øk effektiviteten, få med returlass, uten å kjøre med tom bil.                                                                > Få forretningskontakter.                                        > Spar tid, få automastisk beskjed når et oppdrag blir publisert tilpasset deg og din bedrift.


FORUM FOR FLYTTEBEDRIFTER

Som flyttebyrå og godkjent medlem kan du møte andre flyttebyråer og diskutere, gi opplysninger, spørsmål og gi kommentarer til hverandre, gi ris og ros, (publisert som bruker eller besøkende på vår facebook side).


Hvordan fungere det for bedrifter?

Oversikt, restplass, smarte kalkulatorer, og kartsøk.

  • Restplass, "hopp på" for flyttebedrifter. Registrer din bedrift og få oppdrag fra andre flyttebedrifter som trenger assistanse. Publiser din ledige lastekapasitet fra hvor og til. Kommer du kjørende alene med et flyttelass og trenger hjelp til å laste av, kan du enkelt legge ut forespørselen.
  • Vår smarte kalkulatorer gjør det enkelt for deg å budsjettere effektivt. Disse enkle og brukervennlige verktøyene gir brukerne et nøyaktig og pålitelig estimat for hvor mye en flytting vil koste, basert på en rekke faktorer som volum, priser og behov for pakkematerialer. Du trenger ingen befaring!