@


EUROPAFLYTTING | FLYTTE TIL SPANIA?

Gjennom vårt nettverk fra ulike flyttebyråer i Norge og Europa kan du enkelt se i kartet eller søke opp flyttebedrifter til å flytte hvor som helst. Fyll ut anbudsskjemaet så synligjør vi deg inn i kartet med anbudet. 

Som bedrift kan du også publisere din bedrift gratis og dine ledige flyttebiler som blir visende i det interaktive kartet. Slik at kunder som skal flytte, lagre eller vaske, finne deg i kartet eller søke deg opp direkte. 

Tjenesten er gratis for alle!

Volumkalkulator

Her kan det enkelt finnes ut hvor mange kubikkmeter flyttegods dere har. Gå fra rom til rom og trykk på antall gjenstander. Finner du ikke noe på kalkulatoren så trykk på noe lignende. Dette er meget viktig, (Alfa Omega) i forhold til valg av størrelse på lastebilene. Kalkulatoren må beregnes med 1 kubikkmeter pluss minus. Flere flyttebedrifter gir priser ut fra per kubikkmeter! 

Skal du flytte til Spania?

Trygd, skatt og flytting til Spania

Et helt kapittel er dedikert til emnet "Familie, helse og trygd i Spania" i tillegg er tema om dobbeltbeskatning og om man bør skatte til Norge eller Spania viet sitt eget kapittel.- Ingen sak er lik når det gjelder utflytting, skatt, økonomi, trygderettigheter og slikt. Mange ender opp med å bruke en advokat til dette. Forhåpentligvis vil mange slippe det etter å ha lest boken, håper Bjørndal.Bjørndal jobber som forfatter, journalist og oversetter med base på Costa del Sol. Det var i jobbsammenheng han traff på advokat Einar Askvig som i en årrekke har drevet som norsk advokat og senior-partner i Vogt Advokatfirma i Marbella. Askvigs årelange erfaringer med å løse nordmenns problemer knyttet til flytting og eiendom gjorde hans innspill verdifulle og han ble med på bok-prosjektet. Journalisten og advokaten har skrevet hver sine avsnitt i boken som dekker et bredt utvalg av temaer fordelt på 17 kapitler. Les mer her... hos spaniaposten.no