FLYTTEBYRÅER - JESSHEIM, NORGE

Flytteguiden er Norges markedsplass som skal forenkeligjøre prosessen til de som er på flyttefot eller i flyttemodus, for private og bedrifter. Et nettsted med en 3. parts interesse. 

Gjennom vårt nettverk fra ulike flyttebyråer i Jessheim, Norge og Europa kan du enkelt se i kartet eller søke opp flyttebedrifter til å flytte, lagre og vaske i JessheimOslo, Akershus, Bergen, Danmark, England, osv. Fyll ut anbudsskjemaet som privat eller bedrift så synligjør vi deg inn i kartet med anbudet. Et flyttebyrå vil ta kontakt med deg innen kort tid.

Som bedrift kan du også publisere din bedrift gratis og dine ledige flyttebiler som blir visende i det interaktive kartet. Slik at kunder som skal flytte, lagre eller vaske, finner deg i kartet eller søke deg opp direkte. Bli synlig og ranker bedriften høyere på søkemotorer som Google og Bing.

Tjenesten er gratis for alle!

Test norges eneste priskalkulator for flytting, få estimert pris på 1 minutt!
Kalkulatoren gjelder for lokale flytteoppdrag innad i store og små

FLYTTEPRIS KALKULATOR


km
Pakkematerial kalkulator

Pakkematerial kalkulator

Antall soverom
Antall personer
Livsstil
Hvordan er det pakket?
Fyll ut kalkulatoren over
og finn ut hvor
mye pakkematerialer du trenger


Skal du flytte til Jessheim?


Det er viktig at alle som er bosatt i Jessheim er registrert med riktig adresse i folkeregisteret. Dette gjør det enklere for kommunen å gi god service i forbindelse med alle kommunale tjenester. Samtidig støtter du den kommunen du bor i - ved at din kommunale skatt tilflyter Sandefjord. Slik kan vi lettere planlegge og utbedre det kommunale tilbudet til alle innbyggernes beste. Flytting til ny kommune skal meldes senest 8 dager etter at du har flyttet. Det er ikke nok å melde adresseendring til Posten. Det blir ikke regnet som flyttemelding. Flytting er enkelt å melde - og kan utføres på flere måter. Flytter du til Jessheim, men arbeider i en annen kommune der du også trenger en bolig? Da søker du om pendlerstatus hos folkeregisteret i kommunen hvor du arbeider. Har du spørsmål - kontakt skattekontoret ved folkeregisteret på tlf 800 80 000 / tast 2. For mer informasjon.