RELAX. WE HELP YOU TO MOVE!

Test norges eneste priskalkulator for flytting, få estimert pris på 1 minutt!
Kalkulatoren gjelder for lokale flytteoppdrag innad i store og små

FLYTTEPRIS KALKULATOR


km
i Priskalkulatoren gir et estimert gjennomsnitt ut fra hva det koster innad byer og steder. Ved nasjonal og internasjonale flytteoppdrag gjelder andre priser med andre kilometertilegg og bomutgifter. Priser for tunge tinger som piano, safe, kopimaskiner o.l. har sine egne tilleggspriser. Prisene kan variere i høysessonger som på sommeren. Tillegg kan også tilkomme på kveldstid, helger og høytidsdager. Alle flyttebyråer har en minstetid, alt fra 2 til 4 timer. Denne kalkulatoren har en minstetid med 2 timer.
Find your moving company - Flytteguiden Maps

Moving Companies

Hvis du bruker Flytteguiden for å finne de beste Flyttebyråene i Oslo betyr det at du raskt kan sammenligne og finne de beste prisene. Enten du flytter til eller fra Oslo, eller rett rundt hjørnet fra Majorstuen til Bislett, vil du få god service til lavest mulig pris. Hvis du planlegger å flytte til et annet land, kan vi finne deg de beste og mest erfarne flytteselskapene i Oslo som kan hjelpe deg. Nær eller fjern gjør det å flytte til hvor som helst i verden effektivt, trygt og billig.

Konkurransedyktige priser for å flytte noe

Det er ikke noe bedre tidspunkt å begynne å planlegge enn nå. Du kan få gratis tilbud fra våre godkjente flyttebyråer i Oslo ved å fylle ut vårt anbudskjema online. Det er også mange informasjonstips om flytting for å gjøre livet enklere. Enten du vil ha hjelp til å flytte en garderobe i underetasjen, eller en full pakke med flytting med rengjøring og pakking, kan du finne de beste  flyttebyråene i Oslo for jobben her. For problemfrie flytteoppdrag, store som små, lover Flytteguiden å formidle den beste løsningen og de billigste prisene for flyttebyråer. Prøv oss i dag - du vil ikke finne et bedre tilbud noe annet sted.

pianopris kalkulator


Pakkematerial kalkulator

Pakkematerial kalkulator

Antall soverom
Antall personer
Livsstil
Hvordan er det pakket?
Fyll ut kalkulatoren over
og finn ut hvor
mye pakkematerialer du trenger
Apartment Oslo
Apartment Oslo

Free advertisement of your apartment / house in Oslo. Publicate text, pictures and prices and be shown on our website and Facebook at the same time. It cant be easier than this!

Flytteguiden

Lille Bislett 26, 0170 OSLO

(+47) 815 21021

YouTube